Δάπεδα

ΜΑΣΙΦ ΠΑΤΩΜΑ

Φιλικό προς το περιβάλλον, ζωντανό και φυσικό προϊόν , εύκολο στον καθαρισμό και στην ανανέωση , θερμομονωτικό και ηχομονωτικό , είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του μασίφ καρφωτού πατώματος.

ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ

Σε αντίθεση με το δάπεδο από μασίφ ξυλεία ,που η επεξεργασία γίνετε επί τόπου, το προ γυαλισμένο διατηρεί τις σημαντικότερες ιδιότητες του,  είναι οικονομικότερο και φιλικότερο προς το περιβάλλον.

LAMINATE

Τεχνητό υλικό με προσομοίωση ξύλου , οικονομικό και εύκολο στην τοποθέτηση , παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην υγρασία. Η εξαιρετικά σκληρή και ανθεκτική επιφάνειά του , καθαρίζει πολύ εύκολα από λεκέδες.

DECK ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Το Deck είναι ένας τύπος δαπέδου  εξωτερικών  χώρων , με ποικιλία εφαρμογής από  βεράντες, κήπους  και περιφράξεις έως καταστρώματα σκαφών.  Μπορεί να υποστηρίξει μεγάλο βάρος, ανθεκτικό σε κάθε είδους καιρικών συνθηκών.

Τα πλεονεκτήματα ενός Deck φτιαγμένου ειδικά για έναν χώρο είναι ότι εξαφανίζει τις άνισες επιφάνειες, βελτιώνει τον προσανατολισμό στον κήπο και καλύπτει περιοχές που θέλουμε να περιορίσουμε την ορατότητα. 

Κατηγορίες:

WPC: Υλικό φτιαγμένο από ξύλο και ρητίνη, εξαιρετικά ανθεκτικό, δεν απαιτεί την συντήρηση του ξύλου και διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα και σχήματα. Φιλικό προς το περιβάλλον από 100% ανακυκλώσιμα υλικά.

Ξύλινα: Πρόκειται για τα παραδοσιακά Decks φτιαγμένα από Πεύκο, Teak, Iroko,που περιέχουν φυσικά έλαια και για αυτό αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δείχνουν φυσικά, είναι ανθεκτικά και έχουν εξαιρετική αισθητική υφή.